Zakaj bi morali izbrati kombinacijo?

Ker dobite veliko večjo vrednost za svoj denar!

Komu to ni všeč? No, meni je zagotovo - zato sem oblikoval naši dve kombinaciji, ki ustrezata potrebam tako občasnih uporabnikov kot tudi bolj zagrizenih pekov pic!

Če imate veliki lopar za pice, ne boste potrebovali našega in vam zato priporočamo, da kupite zgolj jekleno ploščo za peko Pizza Steel.

Če tega nimate, bi morali resnično izkoristiti izjemno priložnost ene izmed naših kombinacij.

Naši loparji so namenjeni za uporabo s ploščo The Pizza Steel in za uporabo v domači pečici. V kombinaciji z loparjem in papirjem za peko boste obvladali umetnost, da pico postavite na jeklo v kratkem času - in ... brez potrebe po kakršnih koli dodatkih, saj bo papir za peko zlahka zdrsnil z loparja.

Ko je pica pečena, dvignite kotiček papirja za peko, postavite lopar pod papir za peko in papir skupaj s pico povlecite iz pečice.

Preprosto, kot se šika! :-)

Signature Mr Pizza Steel


PS: Mi dejansko ne zaslužimo več s kombinacijo, kot smo z eno jekleno ploščo Pizza Steel. Toda, ko uživate v peki in svoji novi jekleni plošči, je verjetno, da nas boste priporočili svojim prijateljem in družini. Zato menimo, da je dodana vrednost v tem, da vam ponudimo več za vaš denar :-).